Teamexpeditie Back to the pack

Roos/ juli 2, 2019/ Nieuws

Factor W organiseert teamexpedities die meer zijn dan een uitje: ze inspireren en verbinden. Zodat je met andere ogen naar jezelf en naar elkaar kunt kijken. Het resultaat? Hernieuwde energie en werkplezier!

“We willen werken aan teambuilding, maar niet kanovaren”. Dat is iets wat we vaker horen. Omdat er veel gebeurt en verandert in een organisatie. Omdat er mensen zijn aan- of afgehaakt. Of omdat rollen en taken gewijzigd zijn. En soms omdat er veel onbesproken en onder de oppervlakte blijft. Dan kan het nodig zijn om weer verbinding te maken. Met jezelf, met elkaar als team en met de opgave waar je samen voor staat.
Factor W organiseert daarom  Back to the Pack expedities: een ontdekkingstocht naar drijfveren, hoe je met elkaar samenwerkt en uitvoering geeft aan een gezamenlijke opdracht. We geven tijdens deze expeditie iets mee wat je dagelijks kunt toepassen in het werken met elkaar. Je leert over de kracht van waarderende gesprekken en hoe je ruimte kunt maken voor verschillende ziens- en werkwijzen in je team. Omdat wij denken dat juist diversiteit een team sterker maakt.

Back to the Pack is een teamexpeditie van een dag. Back to the Pack geven wij vorm in samenwerking met theatermaker Eva van Pelt en fooddesigner Dalila Sayd, omdat muziek en eten zorgen voor verbinding met jezelf en de ander. 

Download hier de Flyer Back to the Pack

Share this Post