Actie Leer Netwerk

Roos/ augustus 24, 2019/ Nieuws

Wij beiden maken vanaf nu deel uit van het Actie Leer Netwerk. Het Actie Leer Netwerk heeft bijna 30 facilitators verzameld die beschikbaar zijn voor het begeleiden en ondersteunen van veranderprocessen in zorg en welzijn. In deze online databank kunnen netwerken en organisaties, die aan de slag willen met actieleren bij veranderprocessen, een keuze maken uit een brede selectie van facilitators. Wij zijn ook onderdeel van deze facilitatorspool.

Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma Werken in de Zorg, het werkveld en onderwijs. Ze faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen.

Heel gaaf om onderdeel uit te maken van dit netwerk. Omdat actieleren helemaal past bij hoe wij denken dat innovatie tot stand komt: door zelf te ontdekken en te waarderen wat er al is. En door nieuwe ideeën en nieuw gedrag uit te proberen. In een veilige omgeving, met een beetje hulp, om van denken naar doen te komen.

Wij zijn inzetbaar voor het organiseren van creatieve sessie en bijeenkomsten, voor het mee ontwerpen van een compleet verandertraject én als procesbegeleider van trajecten.

Via deze link kom je bij de Facilitatorspool

Share this Post