Extra Doe-kracht, een luisterend oor of een frisse blik?

Roos/ maart 19, 2020/ Nieuws

Door de coronacrisis worden we allemaal gedwongen om ons aan te passen, te schakelen, te kiezen, te resetten en te bezinnen. De dingen die even kunnen wachten en minder prioriteit hebben vallen stil. Andere zaken moeten nu gewoon goed geregeld worden om er voor te zorgen dat onze basisvoorzieningen blijven functioneren.

Wat het ook is, het vraagt van iedereen flexibiliteit. Ook van ons. Wij willen bijdragen. Dat doen we op de plekken waar we al aan de slag zijn. Maar er is nu ook ruimte in onze agenda gekomen. Op afstand kunnen we meedenken, meelezen, luisteren en adviseren.

Dus moet je plotseling praktische zaken regelen rond mensen die te lijden hebben onder deze crisis en heb je extra doe-kracht nodig? Of heb je nu juist tijd om aan een nieuw idee/initiatief te werken, worstel je met een notitie, loop je vast in hoe je je eigen werk nu kunt organiseren en kun je een frisse blik gebruiken? Neem dan contact op!

Als we kunnen bijdragen dan doen we dat graag. Voor organisaties en zelfstandig ondernemers die door de Coronacrisis voor ingewikkelde vragen komen te staan: als geld een probleem is, toch contact opnemen! Er is nu flexibiliteit, solidariteit, snelheid, denk- en doe-kracht nodig. En soms gewoon een luisterend oor. We kijken dan later wel of en wie wat kan betalen.

Bel, app of mail naar Roos Sohier.

+31 (0) 6 21631076

roos@factor-w.com

 

Share this Post