Leeskring 17 juni 2020

Roos/ mei 6, 2020/ Blog, Nieuws, Uncategorized

Een boek lezen is soms niet genoeg. Je mening erover delen, samen bespreken wat voor jou de kern is en samen onderzoeken hoe je nieuwe inzichten kan integreren in de praktijk, kan enorm stimulerend werken. Daarom nodigen we jou graag uit om mee te doen aan onze leeskring over het boek “De nieuwe route” van Anke Siegers.

De nieuwe route gaat over transformatie in het sociale domein en samensturing met alle betrokkenen. Ben jij benieuwd hoe je ervoor kan zorgen dat mensen veel meer het eigenaarschap kunnen nemen over hun situatie en hoe je een gelijkwaardige samenwerking voor elkaar kan krijgen tussen cliënt en organisatie, inwoners en overheid, leefwereld en systeemwereld?  Lees dan de komende weken met ons mee!

Op woensdag 17 juni van 14.30 – 16.00 uur komen we online samen via een zoom-meeting om onze inzichten op een inspirerende en interactieve manier met elkaar te delen. Wil je mee doen? Je kan je aanmelden bij Marielle Schipperen van Healthworx: Marielle@healthworx.nl

Dan ontvang je van te voren een uitnodiging met het programma en de link voor de zoom-meeting. Deelname aan deze online sessie is gratis.

Om mee te kunnen doen vragen we je om voor 17 juni het boek te lezen en dat je bekend bent met het gedachtengoed van Anke Siegers. Bekijk haar website of luister naar haar podcast die kort geleden van start is gegaan.

PLEDGE Alles is Gezondheid
Deze leeskring  organiseren we in het kader van onze Alles is Gezondheid Pledge. Wij willen bijdragen aan meer dialoog en samenwerking in het publieke domein, zodat meer Nederlanders zich gezond en gelukkig voelen. Naast onze reguliere werkzaamheden hebben wij daarom bij Alles is Gezondheid een pledge ondertekend waarin we beloven om extra activiteiten te organiseren waarin het gesprek met de inwoner en met elkaar centraal staat. Het boek ‘De nieuwe route’  gaat over dit thema en biedt concrete handreikingen om anders te gaan organiseren en te handelen.  

Share this Post